Interieuradvies

Rustige interieurs in combinatie met functionele oplossingen, is mijn kracht! Ik help u keuzes te maken voor de indeling van de ruimte,  de kleuren & materialen, aankoop advies meubels en verlichting die bij ú passen.

Interieuradvies basis

Heeft u twijfels over de sfeer en kleuren van u interieur?  U wilt meer samenhang in u interieur of bent niet tevreden over de indeling van de ruimte.  Met een interieuradvies basis help ik u de sfeer te krijgen die bij u past.

Een interieuradvies basis omvat de volgende onderdelen:

- Intake van 1,5 uur bij u thuis
- Moodboard van de stijl & sfeer
- Kleur- & materiaalplan 
- Plattegronden van de ruimte ( tot 60 m2)
- Overzicht met meubelsuggesties
- Mondelinge toelichting van 1,5 uur van het definitieve ontwerp 

Kosten interieuradvies  basis € 895,-*

Interieuradvies compleet

Met een interieuradvies compleet help ik u bij het inrichten van de gewenste ruimte, waarbij indeling, kleur- en materiaalgebruik en de verlichting volledig op elkaar zijn afgestemd. Tijdens het intake gesprek kijk ik samen met u wensen en welke stijl bij u past. Deze vertaal ik vervolgens naar een interieurontwerp. Met dit interieuradvies heeft u een compleet plan in handen die u vervolgens zelf kunt realiseren.
 
Interieuradvies compleet is aangevuld met:

- Terugkoppeling bij u thuis van de indelingsvoorstellen en moodboard(s)
- Basis verlichtingsplan met aankoopadvies armaturen

Kosten interieuradvies compleet  € 1195,-*

 

Interieuradvies compleet 3D

Vindt u het lastig te visualiseren hoe het eindresultaat zal zijn?  Dan kunt u kiezen voor een Interieuradvies met 3D impressies. Door middel van 3D impressies ziet u hoe de ruimte er na (re)styling of na een vebouwing uit komt te zien.

Interieuradvies compleet aangevuld met:

 - 3D impressies 

Kosten interieuradvies compleet 3D  € 1395,-*

 

Aanvullende kosten zoals projectbegeleiding, coördinatie verbouw of nieuwbouw worden op basis van een uurtarief van € 75,00  inclusief btw berekend. Wilt u interieuradvies voor een grotere ruimte of meerdere ruimtes? Dat kan uiteraard! Ik maak hiervoor een offerte op maat.

Ik bereken een tarief voor reiskosten van € 0,21 per km vanaf Leeuwarden.